Barnas Turlag i Nord-Troms

Som en førjulsgave til både unger og foreldre, ble Barnas Turlag Nordreisa startet i oktober 2016 og Barnas Turlag Kåfjord i november 2018. Sommeren 2021 er Barnas Turlag Storfjord under oppstart. Turgruppene er for alle barn opp til 12 år og medlemskapet koster bare 135 kroner per år.  

Sjekk ut det spennende turprogrammet nederst på denne siden! Og følg Barnas Turlag NordreisaBarnas Turlag Kåfjord eller Barnas Turlag Storfjord på Facebook for å få med deg alt som skjer :)

Vil du ha Barnas Turlag der DU bor? Ta kontakt med meg! Mia Kanstad Kulseng, koordinator for Barnas Turlag
Liten mann på "månen".  Fra fisketur i Kvænangen.
Liten mann på "månen". Fra fisketur i Kvænangen. Foto: Inger Sjøblom

Husk at alle deltagere på turer i regi av Barnas Turlag Nordreisa er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn! Turleder har ofte egne unger med, så vær snill å bidra, så får vi alle en fin tur! Alle aktivitetene i Barnas Turlag er foreldredrevet, vi er dermed avhengige av foreldre som engasjerer seg. 

Vil DU være med som frivillig i Barnas Turlag i Nord-Troms Turlag? Eller ønsker å komme i kontakt med arbeidsgruppene til Barnas Turlag Kåfjord eller Nordreisa? Send en e-post til koordinator for Barnas Turlag i Troms Turlag, så vil du bli satt i kontakt med de rette :)

PS. Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.   

Planlagte turer og aktiviteter med Barnas Turlag i Nordreisa og Kåfjord

Ingen kommende aktiviteter.

Klikk her for å skrive tekst.