Oppstart av Barnas Turlag i Nord-Troms!

Kanskje blir det kanotur på Reisaelva - hvem vet? Mulighetene er mange for Barnas Turlag Nordreisa.

Nå kommer Turbo og Barnas Turlag også til Nordreisa!

Barnas Turlag er en del av Den Norske Turistforening, og arrangerer turer i nærområdet der du bor. Overnattingsturer, middagsturer, skiturer og lommelyktturer - for både barn og foreldre som liker å være ute!

Gjennom Barnas Turlag treffer man andre barnefamilier, og barna kan glede seg over å treffe andre barn på tur. Barn fra 0 til 12 år kan være med i Barnas Turlag og nå er det endelig de yngste turgåerne i Nord-Troms sin tur!

Som en del av Nord-Troms Turlag, starter vi nå opp Barnas Turlag Nordreisa.

I den forbindelse er alle med interesse eller engasjement for barn og friluftsliv invitert til et oppstartsmøte på Rådhuset (Formannskapssalen), onsdag 26. oktober klokken 18:00. Koordinator for Barnas Turlag i Troms, Mia Kanstad Kulseng, kommer for å hjelpe til med oppstarten og fortelle litt om hvilke muligheter dette åpner opp for.

Om du har lyst å høre mer om Barnas Turlag, eller vil være med i foreldregruppa som planlegger og leder turer er du hjertelig velkommen!

Vet du allerede nå at du og din familie vil bli med i Barnas Turlag Nordreisa?
Ta kontakt med Ida Wigdel på telefon 99 59 36 32 eller send en e-post til idawigdel@hotmail.com.

PS. Det koster bare 120 kroner per år å være medlem i Barnas Turlag, og det byr på mye spenning og moro i hele fylket. I tillegg er det flotte medlemsfordeler, som for eksempel at DNT-medlemmer under 14 år overnatter gratis på turlagshyttene. Det er ingen grunn til å vente med å melde seg inn - medlemskap som blir opprettet etter 18. oktober gjelder for 2017. Meld deg enkelt inn HER

Bli med Barnas Turlag på tur!
Bli med Barnas Turlag på tur! Foto: Mona Henriksen
Turbo er en blå fjellrev og er maskoten til Barnas Turlag. Ofte er han med på tur selv! Men av og til har han bare lagt igjen overraskelser langs stien. Andre ganger har han satt kodeskilt på små fjelltopper, så det er ekstra motiverende å komme helt fram!
Ønsker du Barnas Turlag der DU bor? Ta kontakt på dnt.troms@gmail.com Mia Kanstad Kulseng, koordinator for Barnas Turlag

Skrevet av Lin Einarsdotter Olsen 19. oktober 2016