Ny medlemsfordel!

Med elvebåt opp Reisaelva, til Nedrefosshytta.
Med elvebåt opp Reisaelva, til Nedrefosshytta. Foto: Svartfoss Adventure

Nå får alle DNT-medlemmer 25 prosent rabatt på elvebåt opp Reisaelva!

Har du noen gang tatt turen opp frodige Reisadalen, sett regnbuen rundt Mollisfossen, testet Dronningbadstua, besøkt den eldste hytta til Troms Turlag eller hørt bulderet fra Imofossen? Nå blir dette enda lettere tilgjengelig for medlemmer i Troms Turlag!

Troms Turlag har nemlig inngått en avtale med Svartfoss Adventure, som tilbyr turer med elvebåt opp Reisaelva.  DNT-medlemmer får nå 25 prosent rabatt på alle deres turer. Og ikke nok med det! Mandag og onsdag er familiedager - da får opp til to barn under 13 år være med gratis.

Svartfoss Adventure drives av Stein-Magne Pettersen og May-Helen Vangen, og de tilbyr eventyrlige elvebåtturer i unik natur med fantastiske opplevelser. Mer informasjon om firmaet deres, turer og priser finner du på hjemmesidene deres Svartfoss Adventure.

Om sommeren og høsten tilbyr de guidede elvebåtturer til Reisa Nasjonalpark, til de 3000 år gamle bergmaleriene, til Imofossen, Mollisfossen, i fiskesonene - eller de lager akkurat den turen du måtte ønske. Ikke minst kan de transportere deg til eller fra Nedrefosshytta - eller begge veier.

Sesongen for elvebåtturer er fra juni til september - alt avhengig av vannstanden i elva.

Nå er Nedrefosshytta ikke lenger 24 kilometer unna - men bare en telefonsamtale unna! Ring 997 94 095/950 39 534 eller ta kontakt med dem på e-post: post@svartfoss.com

Les mer om Nedrefosshytta under bildet.

Flere turgåere burde absolutt besøke Nedrefosshytta!
Flere turgåere burde absolutt besøke Nedrefosshytta! Foto: Troms Turlag

Nedrefosshytta ligger lunt til i skogkanten langs Nordkalottruta langt nord i Troms, midt i Reisa nasjonalpark, vest for Finnmarksvidda. Hytta er Troms Turlags eldste og ligger fint til på elvebrinken ved Reisaelva, med utsikt mot fossekulpen.

Reisadalen er et storslått område der elv og skog, fjell og fossefall danner rammene omkring drømmeturen i norsk natur. Her kan du la deg bergta av spektakulære geologiske formasjoner, imponeres av øredøvende fossefall, eller undre deg stille over en flora du ikke finner mange andre steder så langt nord. Når du i tillegg bærer med deg vissheten om at både jerven og gaupa, bjørnen og elgen har sine tilholdssteder i denne dalen, vet du med sikkerhet at du deltar i en unik naturskildring.

Nedrefosshytta er et glimrende utgangspunkt for dagsturer til storslåtte naturopplevelser. Fra hytta kan man går over hengebrua, forbi Bjørnehiet og videre opp til Imofossen, som med sine steinbruer og jettegryter er et imponerende syn. Hytta er også et fint utgangspunkt for en tur til Jiertatoppen (826 moh.), hvor du får en formidabel utsikt ut over nasjonalparkens storhet.

Hvor langt opp båten kan gå, er avhengig av vannstanden. Enkelte ganger må man gå av ved Naustneset, men da får man jo gå over denne flotte hengebrua! Foto: Svartfoss Adventure
Magiske Mollisfossen!
Magiske Mollisfossen! Foto: Svartfoss Adventure