Nedrefosshytta er nå åpen for booking i helgene

Nedrefosshytta
Nedrefosshytta Foto: Heidi Arnesen

Nå er også Nedrefosshytta åpnet igjen, og du kan booke overnatting i helgene.

Fra og med fredag 14. august er det igjen mulig å overnatte også på Nedrefosshytta, samt alle de andre hyttene til Troms Turlag.

For å ha kontroll på antall gjester og smittesporing er hyttene bare tilgjengelige ved forhåndsbestilling, og kun i helgene.

Bare medlemmer kan bestille, og vi gjør oppmerksom på at enhver bestilling gjelder fra fredag til søndag. Grunnet karantene er det er ikke mulig å bruke hyttene på ukedagene eller på dagsbesøk. Dette betyr at det heller ikke er mulig å kombinere besøk på to ulike hytter iløpet av ei helg. Bestillingen gjelder på ei hytte, hele helga

Merk at alle hyttene er avlåste med egne kodelås. Inntil videre er det bare vedsjåer som er låst med DNT-nøkkel og som fungerer som nødbu.

Du kan nå booke både de bynære hyttene og de øvrige hyttene til Troms Turlag – kun på e-postE-poster vil bli besvart i den rekkefølgen de kom inn. Nedrefosshytta tilhører Troms Turlag, og alle henvendelser vedrørende booking og betaling gjøres til Troms Turlag på epost troms@dnt.no. På Nedrefosshytta er også vedsjåen låst med kodelås, mens badstua er låst med DNT-nøkkel og fungerer dermed som sikringsbu.

Gjeldende regler gjelder fram til nye bestemmelser kommer!

Minner om at turlagskontoret fortsatt kun er åpent for publikum torsdager mellom klokka 12 og 18.

Slik går du fram for å booke hyttene:​​​​​​

1. Sjekk besøkskalenderen om det er ledige senger, deretter sender du bestilling til troms@dnt.no. (PS. Ukesvisning fungerer best på besøkskalenderen.)
  2. E-posten skal inneholde:
    1. Navn på hytte og datoer for oppholdet (kun fredag til søndag).
    2. Medlemsnummer på bestiller.
    3. Fullt navn på alle i turfølget. (Pålegg fra myndighetene for eventuell smittesporing.)
  3. Oppholdet skal forhåndsbetales innen klokka 14 førstkommende fredag etter bestillingen. Ordinære priser gjelder, se prisliste her.
  4. Send oss dokumentasjon på betalingen.
    Du kan velge å betale med:
    1. Vipps
    2. Paypal
    3. DNT Betalingsapp
  5. Betalingen og bookingen bekreftes av turlagskontoret ved at du mottar koden til den hytta som du har bestilt. Ta også med standard DNT-nøkkel til utedo og vedsjå.

Øvrig info:

1. Dra ikke på hyttetur dersom du ikke føler deg frisk.
  2. Hyttene holdes stengt mandag-torsdag for å kunne praktisere 72-timers karantene mellom de ulike gruppene som besøker hyttene.
  3. Lakenpose eller sovepose kombinert med eget putetrekk skal benyttes.
  4. For å opprettholde regelen om en meters avstand kan kun halvparten av sengene på hytta brukes og bookes. Begrensningen gjelder ikke dersom alle gjestene tilhører samme husstand.
  5. Regler for avbestilling og refusjon:
    - Avbestilling fram til 10 dager før oppmøtedag gir rett til full refusjon.
    - Avbestilling 9-5 dager før oppmøtedag gir rett til 50 % refusjon.
    - Avbestilling som gjøres senere enn 5 dager før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.
    - Bruk eventuell egen reiseforsikring for å få refundert hyttebookingen ved sykdom.
  6. Gruppen forplikter seg til å følge TTs smitteverninstruks (se under).
    Hyttenes ordinære regler skal selvfølgelig også følges.
    Manglende etterlevelse kan medføre straffegebyr.

Vi ber alle våre besøkende hjelpe til med renhold og følge de gjeldende smittevernråd. Ha et fint opphold på Nedrefosshytta!

Skrevet av Lin Einarsdotter Olsen 15. august 2020