Eksklusivt medlemstilbud

Redusert pris på elvebåt opp Reisaelva er bare én av fordelene du får som medlem av Troms Turlag. Foto: Saraelv Villmarkssenter

Som medlem av Nord-Troms Turlag får du nå lav fastpris på elvebåt på Reisaelva.

Avtalen mellom Troms Turlag og Saraelv Villmarkssenter gir eksklusive priser for DNT-medlemmer på elvebåttransport, uavhengig av hvor lang båtturen er - om den går til Mollisfossen, Jervestilla, Sivrastilla, Naustneset eller Nedrefosshytta.

Lengden på turen er selvsagt avhengig av vannstanden i elva, slik at transporten gjennomføres uten fare for skader på motorer, passasjerer og båter.

• Minimums pris for en båt med en eller to personer ombord er kroner 2000.
  • Med tre eller flere i båten blir prisen kroner 750 per person. (Eksempel med fire i båten kroner 3000.)
  • Barn mellom 11 og 15 år har halv pris.
  • Barn under 10 år gratis (minimumspris gjelder selvsagt).
  • Kanoleie og -transport:
    • 300 kroner per dag per kano.
    • Elvebåttur med retur i kano: Gjeldende priser for elvebåttransport pluss kanoleie kroner 300 per dag/kano. Frakt av kano gratis.
    • Kanoer kjørt opp i elva (for folk som kommer vandrende over fjellet og ønsker å padle ned): Minimumspris for elvebåttransport pluss kanoleie.
    • Padling forbi Saraelv: Tillegg på 200 kroner, dersom kanoene må hentes nede i dalen, eksempelvis fra Storslett. Dersom flere enn åtte kanoer, må det betales for to turer.
    • Inkludert i leien inngår årer og vester, kanoene har to og tre sits, prisene er like for begge typene kanoer.
  • Rafting:
    • Raftingflåter med plass til seks personer: fra kroner 600 per dag i leie. Samme priser angående frakt som for kano.
Oppdag Reisaelva!
Oppdag Reisaelva! Foto: Saraelv Villmarkssenter