Vintertur til Nedrefosshytta 11-13.mars 2022

Fellestur

Fra dato
11. mars 2022 kl. 08:00
Til dato
13. mars 2022 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Nordtromsturlag, Reisadalen, Nedrefosshytta, Vintertur,
Arrangør
Nord-Troms Turlag
Turområde
Indre Troms (se kart)

I midten av mars blir det igjen skitur på Reisaelva, fra Saraelv til Nedrefosshytta.  Turen er en helgetur fra fredag morgen til søndag ettermiddag. Turen starter fra Saraelv fredag morgen 11.mars og følger elva oppover til Nedrefosshytta. Turen er omlag 30 kilometer og vil ta 8 timer på ski.Terrenget til hytta er flatt. Deltagerene må være vant til å gå langt på ski og bære sekk/trekke pulk.

Det blir 2 matpauser på opp- og nedovertur. Felles middag fredag og lørdag kveld som turlederne handler inn til. Turen koster 500.-kr. som dekker middager og turavgift. Hytteovernattingen betaler hver enkelt til Troms turlag.

Lørdag blir det turer i nærområdet til hytta. Det er en fordel å ha med skifeller til turen på lørdag. Deltakere bør ha med solbriller, kuldekrem og solkrem.

Påmelding starter 1. februar, siste frist for påmelding 9.mars.

Oppmøtested ved Bios på Storslett fredag morgen kl 08.00, der vi avtaler felles transport. Om noen vil møte ved Saralelv må det gis beskjed til turleder på forhånd. Vi følger gjeldene smittevernregler.

Vintertur til Nedrefosshytta 11-13.mars 2022

I midten av mars blir det igjen skitur på Reisaelva, fra Saraelv til Nedrefosshytta.  Turen er en helgetur fra fredag morgen til søndag ettermiddag. Turen starter fra Saraelv fredag morgen 11.mars ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Tor Jørgen Hansen
  • Nina Andrea Storm