Premieutdeling for 5 turer med Turbo i Storfjord!

26. oktober kl. 17:30 - 19:30
Arrangement, Festival, 5turermedturbo, Premieutdeling
Barnas Turlag Storfjord, Troms Turlag
Indre Troms, Ytre Troms (se kart)

Turbo lover premier, diplom og medaljer til alle som har gått minimum fem turer.

NB! Merk dere at registreringsfrista er 15. oktober. Dato for premieutdeling er ennå ikke satt, den vil bli sendt på e-post til alle som er registrerte.

Dato: 26.oktober, Kl 17:30
Sted: Oksenesset i Skibotn

Påmeldingsfrist: 15. oktober. Helt fram til da kan dere gå turer og samle koder. Var du for seint ute for å registrere din flinke turgåer, tar du kontakt med Merethe på turlagksontoret.

PRIS: Gratis for alle. Krever påmelding.
Takk til Troms og Finnmark Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo og gjør det gratis å være med!

PS. Det koster bare 140 kroner å bli medlem i Barnas Turlag. Du melder ungene lekende lett inn her!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Hilsen frivillige turledere i Barnas Turlag Storfjord og koordinator Merethe Stiberg

Premieutdeling for 5 turer med Turbo i Storfjord!

Snart er det tid for høstens store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer for aller første gang i Storfjord! Turbo lover premier, diplom og medaljer til alle ...