Apriltur med Turtøtten

Fellestur

Dato
13. april kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Skitur, Bålkos, Drømmeskitur, Sosialtsamvær, Godthumør
Arrangør
Nord-Troms Turlag
Turområde
Indre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Tirsdag 13.april blir det ny skitur med Turtøtten. Denne gangen går turen til Fiskarhollet i Rotsundelvdalen. Vi starter enten fra Bios klokka 10.30, eller møtes på parkeringsplassen ved Helgeli, øverst i Rotsundelvdalen. Derfra starter vi i samla tropp klokka 11.

Fra Helgeli går vi innover dalen langs oppkjørte løyper og i forholdsvis flatt terreng. Turen tar en liten time hver veg. Framme ved Fiskarhollet fyrer vi i bålpanna ved gapahuken og spiser medbrakt matpakke før vi returnerer samme veg tilbake.  Det er neppe sitteplass til alle i gapahuken, men vi måker sitteplass i sneskavelen og passer avstands-regelen.

For deg som ikke har vært i området før, så kan vi røpe at det er en flott tur, og Rotsundelvdalen er kjent for at det sjelden blåser der.

Ta med matpakke, sitteunderlag og en vedkubbe til bålet. Har du en lett turspade, så ta den gjerne med.

Selv om vi fortsatt må ta hensyn til gjeldende smittevernregler, så får vi heldigvis gå på tur i lag. Hvis du ikke er frisk eller er i karantene, kan du ikke delta.
Vel møtt til enda en trivelig tur i lag med trivelige turfolk!

 

 

Apriltur med Turtøtten

Tirsdag 13.april blir det ny skitur med Turtøtten. Denne gangen går turen til Fiskarhollet i Rotsundelvdalen. Vi starter enten fra Bios klokka 10.30, eller møtes på parkeringsplassen ved Helgeli, øverst i Rotsundelvdalen. Derfra starter ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Edny Karlsen
  • Annbjørg Petra Evanger
  • Inger Frogum