Fullmånetur til Rungadalen

28. februar kl. 17:00 - 21:00
Fellestur, Skitur, Bål, Fullmåne, Aktivitet Vinterskitur, Måneskinn
Nord-Troms Turlag
Indre Troms, Ytre Troms (se kart)

Vi følger dalen opp til Sikkojärvigammen og tar en liten rast der før retur. Alle tar med egen mat og drikke, og kanskje en vedkubbe til et bål hvis det er forhold for det. Eventuelt fyrer vi i ovnen i gammen, men på grunn av smittevernhensyn kan det ikke være så mange inne samtidig, så ta med godt med klær og noe å sitte på. Hodelykt bør være med.

Vi håper på klarvær, måneskinn og nordlys!

Denne turen går i relativt flatt og lett terreng, og passer for alle. Turledere er Tor Martin Nilsen og Lill Hege Konst

Generelt om smittevern:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.
Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Påmelding via Sherpa, turledere kan også kontaktes for påmelding.

PS. Det koster 710 kroner å bli medlem i DNT, og enda mindre om du er husstandsmedlem eller yngre enn 26. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Nord-Troms Turlag også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye tryggere og triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Fullmånetur til Rungadalen

Endelig kom skiføret og da inviterer vi til fullmånetur på ski til vakre Rungadalen. Vi møtes ved parkeringsplassen vis a vis krysset til Storvik, søndag 28.februar klokka 1700.  Vi følger ...

• Lill-Hege Konst
  • Tor Martin Nilsen