Skitur i Puntadalen OBS Ny dato!

Fellestur

Dato
6. mars kl. 09:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Bål, Drømmeskitur, Niste, Puddersnø
Arrangør
Nord-Troms Turlag
Turområde
Indre Troms (se kart)

Turen starter fra fv 865 ved brua over Puntaelva. Vi følger skogsbilvei og kanskje scooterspor et stykke sørover mot myrene ved Ørretvannet. Litt avhengig av vær og vind tar vi matpause og fyrer bål enten ved Ørretvannet eller litt nede i skogen, så ta med et par vedkubber til bålet.

Vi koker kaffe og det blir mulighet å varme pølser eller niste. Turen er 9-10 km t/r og går stort sett under skoggrensen men kan være litt eksponert på det høyeste.

Oppmøte bak Imobygget kl 9:00 før vi kjører i samlet tropp til Punta. Pga smittevernreglene blir det max to pers i bilene hvis ikke dere tilhører samme kohort, og vi holder selvfølgelig avstand både underveis og i pausen. Vi regner med ankomst Storslett senest kl 15.

Turleder har med seg hund på denne turen. 

Generelt om smittevern:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.
Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

 

Skitur i Puntadalen OBS Ny dato!

Turen starter fra fv 865 ved brua over Puntaelva. Vi følger skogsbilvei og kanskje scooterspor et stykke sørover mot myrene ved Ørretvannet. Litt avhengig av vær og vind tar vi ...

Kontaktinformasjon:

  • Kristin Høidalen
  • Tlf. 98885475

Turledere:

  • Kristin Høidalen
  • Yngve Dinesen