AKEDAG I GOPPA 28.02

Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Vinter, Ake, Skileik, Gøy, Goppa
Nord-Troms Turlag, BARK , Sørkjosen grendelag
Ytre Troms (se kart)

Søndag 28.02 arrangerer turlaget i samarbeid med BARK og Sørkjosen grendelag  "Kom deg ut dagen" i Goppa,Sørkjosen. Arrangementet varer fra 11.30 - 13.30 og er gratis. Parker ved Kronebutikken og følg gangveien gjennom skogen. Grendelaget sørger for gode løyper og bakker til alle. Ta med eget akeutstyr, godt humør, varme klær, termos, matpakke, sitteplate og antibac til eget bruk.

Akematter, ski, truger og annet utstyr kan lånes i Utstyrsbanken tirsdag 23 mellom kl. 17-19.

Alle barn må være under tilsyn av foreldre eller andre voksne.
Grunnet korona er det behov for påmelding med navn og mobilnummer. Påmelding innen 25.02 på denne siden eller sms til 99000726 (Kirsten Pedersen). Vennligst oppgi barnas alder ved påmelding. Alle påmeldte barn vil få en liten overraskelse når de registrerer seg ved ankomst.
Velkommen til en morsom og aktiv dag for hele familien.

AKEDAG I GOPPA 28.02