Vintertur til Nedrefosshytta 12.-14. mars 2021 AVLYST

Fellestur

Fra dato
12. mars kl. 08:00
Til dato
14. mars kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Vintertur, Nedrefosshytta, Reisadalen, Nordtromsturlag
Arrangør
Nord-Troms Turlag
Turområde
Indre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen avlyses pga påmeldte fra ulike kommuner, noe som ikke er tillatt ut fra gjeldene  koronaregler. I midten av mars blir det fellestur på ski på Reisaelva fra Saraelv til Nedrefosshytta.  Turen er en helgetur fra fredag morgen til søndag ettermiddag.

Vi starter fra Saraelv fredag morgen 12.mars og følger elva oppover til Nedrefosshytta. Turen er omlag 30 kilometer og vil ta 8 timer på ski.
Terrenget til hytta er flatt og deltagerene bør være vant til å gå langt på ski og bære sekk/trekke pulk. Det blir 2 matpauser på opp- og nedovertur. Det blir felles middag fredag og lørdag kveld som turlederne handler inn til.

Lørdag blir det turer i nærområdet av hytta. Det er en fordel å ha med skifeller til turen på lørdag. Deltakere bør ha med solbriller, kuldekrem og solkrem.

Turledere vil være Tor Hansen og Herborg Ringstad. Påmelding starter 1. februar og siste frist er 10.mars.

Oppmøtested på Storslett fredag morgen kl 08.00, der vi avtaler felles transport. Vi tar hensyn til smittevernreglene. Om noen vil møte ved Saralelv må det gis beskjed til turleder.

Vintertur til Nedrefosshytta 12.-14. mars 2021 AVLYST

Turen avlyses pga påmeldte fra ulike kommuner, noe som ikke er tillatt ut fra gjeldene  koronaregler. I midten av mars blir det fellestur på ski på Reisaelva fra Saraelv til Nedrefosshytta.  Turen er ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Tor Jørgen Hansen
  • Herborg Alise Ringstad