Kom deg ut dagen 7.2.21

Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Vinter, Ski, Ake, Nordtromsturlag, Goppa
Nord-Troms Turlag, BARK , Sørkjosen grendelag
Ytre Troms (se kart)

Søndag 7.februar inviterer turlaget i samarbeid med BARK og Sørkjosen grendelag til aktivitetsdag  i Goppa, Sørkjosen. Parker ved Kronebutikken og følg gangvei gjennom skogen. Det blir aking i store og små bakker, grendelaget sørger for nypreparte løyper og akebakker.  Grunnet korona blir det påmelding, ingen servering eller utlån av utstyr i år. Har du behov for å låne ski/akebrett eller annet utstyr er Utstyrsbanken til Røde kors åpen tirsdag 2.2 kl.17-19.
Ta med godt humør, varme klær, termos med varm/kald drikke,matpakke, sitteplate og antibac til eget bruk. Alle barn må være under tilsyn av sine foreldre /voksne på arrangementet. Arrangementet er gratis og varer fra11.30 - 13.30, bakkene er åpne etter det også :) Arrangementet skjer i samsvar med gjeldende smittevernregler. Velkommen til en morsom og aktiv dag for hele familien.
Påmelding innen 2.2 på nett (se ovenfor) på denne siden eller sms 99000726 med navn og mobilnummer på ALLE som skal være med. Vennligst oppgi barnas alder ved påmelding.

Kom deg ut dagen 7.2.21