Gourmettur til Dalstuene i Kvænangen

18. april kl. 14:00
Fellestur, Skitur, Gourmettur, Hytteovernatting, Nordtromsturlag, Matogdrikke
Nord-Troms Turlag
Dette arrangementet har allerede startet!

AVLYST pga corona-restriksjoner 😔

Vi satser på ny frisk 2-3. eller 23-24.april i 2022🤞

17. - 18. april er det igjen klar for årets store begivenhet: Gourmetturen. Dette er turen med fokus på tilberedelse av god mat i trivelig lag. I år som tidligere er det på Dalstuene i Kvænangen det skjer. Vi satser på at føret holder seg, slik at vi kan gjennomføre turen på ski.

Vi møtes på lørdag kl.10 bak Imo-bygget på Storslett og kjører ca. en time til Kvænangsbotn hvor turen starter. Derfra er det 6 km/2 timer å gå til Dalstuene. Vi følger (som regel) skuterspor i forholdsvis flatt terreng og krysser en elv. Anbefaler å ta med ekstra sokker og skotøy.

Maks deltakerantall.: 8 stk. NB: vi tar forbehold om endring i smitteverninstruksen. På grunn av nåværende koronatiltak må vi inntil videre begrense deltakere til bosatre i Nordreisa

Vi overnatter inne i Dalstuene, eid av statsskog og Nord-Troms Museum. Ta med sovepose og liggeunderlag og ellers utstyr du trenger for overnatting. I tilegg må du ha med eget spisesett med tallerken, bestikk, kopp og god kniv til matlagning. Ta med egen frokost til søndag.

Tema for årets gourmettur er "Hav og vidde". Vi lager og tilbereder maten i fellesskap, så langt det lar seg gjøre innenfor gjeldende smittevernregler. Når påmeldingsfristen har gått ut, tar vi kontakt med deltakerne for å avtale nærmere hva som skal ta på menyen og hvem som skal ta med hva.

Turavgift: kr. 600,- / medlem og kr. 800,-/ ikke medlem

Generelt om smittevern:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.
Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Gourmettur til Dalstuene i Kvænangen

AVLYST pga corona-restriksjoner 😔 Vi satser på ny frisk 2-3. eller 23-24.april i 2022🤞 17. - 18. april er det igjen klar for årets store begivenhet: Gourmetturen. Dette er turen med ...

• Kristin Høidalen