Lammelår i kokegrop-tur

Fellestur

Dato
19. september 2020 kl. 12:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Matglede, Bålmat, #Matpåtur, Kokegrop, Høstmat
Arrangør
Nord-Troms Turlag
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

AVLYST pga dårlig vær 

Turen går til Leppengenta oppe i Rongadalen lørdag 19.september. Ta av fra E6 i Straumfjordboten , ved rasteplassen ved Rongaelva og følg veien til Rongadalen ca 4 km. 

Arrangementet begynner kl 12 oppe ved Leppengenta ved at det i fellesskap graves en kokegrop, bæres til stein for oppvarming i gropa og bålfyring i ca. 1 til 2 timer. Når kokegropa er oppvarmet legges det i 2 lammelår som ligger til «koking» i ca 2-2,5 timer. Servering skjer ca kl. 17. Arrangementet avsluttes ca. kl 19.  

Ta gjerne med noe å sitte på, og noe å spise av/med, og evt ønsket drikke utover vann. Husk varme klær og hodelykt til returen!

Egenandel/spleis på mat

Merk at dette arrangementet har påmelding! Dette er både på grunn av smittevernhensyn og med tanke på matservering. Bindende påmelding 

Velkommen på Lammelår i kokegrop-tur til Leppengenta i Rongadalen, hilsen Yngve og Geir

 

PS. Det koster 710 kroner å bli medlem i DNT, og enda mindre om du er husstandsmedlem eller yngre enn 26. Om du melder deg inn i uke 37 får du medlemskap for 2021 på kjøpet. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Nord-Troms Turlag også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye tryggere og triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Lammelår i kokegrop-tur

AVLYST pga dårlig vær  Turen går til Leppengenta oppe i Rongadalen lørdag 19.september. Ta av fra E6 i Straumfjordboten , ved rasteplassen ved Rongaelva og følg veien til Rongadalen ca ...

Kontaktinformasjon:

  • Yngve Dinesen
  • Tlf. 95127609

Turledere:

  • Geir Lyngsmark
  • Yngve Dinesen