Augusttur med Turtøtten

Fellestur

Dato
18. august kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Koselig, Båltur, Sosialtsamvær, Høgpuls
Arrangør
Nord-Troms Turlag
Turområde
Indre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turtøtten inviterer alle interesserte med på fellestur til Førstevannet i Sagåsen på Storslett tirsdag 18.august. Oppmøte på parkeringsplassen ved Halti kl 11. Derfra går vi samla tropp langs Kildalsvein til stien tar av mot "Tenketanken".  Vi passerer den og følger stien videre opp til Førstevannet, som ligger på cirka 180 meter over havet. Terrenget er kupert, men ikke direkte bratt, så løypa er enkel og vi går i rolig tempo.

Oppe ved vannet fyrer vi bål og spiser medbragt matpakke. De som ønsker det, kan selvfølgelig ta med mat å grille på bålet. Det er også mulighet å ta seg en dukkert i vannet. Fint om du tar med sitteunderlag og litt ved til bålet. 

Smitteverntiltakene med minimum avstand på 1 meter og deltakerliste gjelder fortsatt. Vi krever ingen forhåndspåmelding, men skriver navneliste ved oppstart.

Vel møtt til enda en trivelig tur!

Klarer vi å få med noen turgubber denne gangen?

Hilsen Turtøtten Annbjørg og Edny

Augusttur med Turtøtten

Turtøtten inviterer alle interesserte med på fellestur til Førstevannet i Sagåsen på Storslett tirsdag 18.august. Oppmøte på parkeringsplassen ved Halti kl 11. Derfra går vi samla tropp langs Kildalsvein til stien tar av mot ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Edny Karlsen
  • Annbjørg Petra Evanger