Sommerskitur i midnattssol på Kvænangsfjellet

Fellestur

Dato
6. juni kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Skitur, Termos, Sommerskitur, Fjordutsikt, Slusj, Nistepakke, Midnattssolstur, Lyngrabb
Arrangør
Nord-Troms Turlag
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Lørdag 6. juni inviterer vi til en spesiell skiopplevelse på Kvænangsfjellet. Selv om våren og sommeren fester grep i lavlandet, er det fremdeles rikelig med snø og godt skiføre i fjellet. Vi utnytter det evige lyset og spenner på oss skiene kl. 20:00. Oppmøte på Bios café kl. 19:00 for samkjøring, eller direkte på parkeringen på "toppen" av Kvænangsfjellet kl. 19:45. Herfra rusler vi i rolig tempo med noe stigning innover fjellet. Malingsfjellet 714 moh er et aktuelt turmål. Hit er det 3 km fra parkeringsplassen. Utsikten over Kvænangen og resten av verden er storslagen. Vi finner en lyngrabb hvor vi nyter medbragt niste før vi setter kursen hjemover. 

Denne turen skal være en trygg opplevelse og gjennomføres med smitteverntiltak. For det første innebærer dette at alle som er interesserte i å være med på turen må melde seg på. Bruk "Meld deg på"-funskjonen her på nettsiden. Alle som ikke kommer fra samme husstand må holde minst 1 meters avstand under hele turen. Samkjøring er mulig dersom man overholder restriksjoner om 1 meters avstand. Tross smitteverntiltak blir dette en spennende opplevelse i trivelig lag!

Ta med ski eller fjellski (gjerne med feller), matpakke og drikke, sitteunderlag og ekstra klær.

Denne turen har værforbehold.

Vel møtt!

Sommerskitur i midnattssol på Kvænangsfjellet

Lørdag 6. juni inviterer vi til en spesiell skiopplevelse på Kvænangsfjellet. Selv om våren og sommeren fester grep i lavlandet, er det fremdeles rikelig med snø og godt skiføre i fjellet. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Lill-Hege Konst
  • Sunniva Kråbøl