Avlyst Topptur til Storhaugen

Fellestur

Dato
5. april kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Fjordutsikt, Drømmeskitur, Puddersnø, Fjellutsikt, Skitopptur, Høypuls
Arrangør
Nord-Troms Turlag
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

5. april arrangerer Nord-Troms Turlag sin første vintertopptur, som går til Storhaugen i Djupvik. Oppmøte ved Bios klokka 9.15 for samkjøring eller ved kirkegården i Djupvik klokka 10. Derfra går vi i samla flokk opp til toppen , som ligger på 1142 moh. Vi velger en trygg trase og går i et rolig tempo som passer hele gruppa. 

Ta med mat og drikke, ekstra klær og gjerne sitteunderlag. Vi regner med å ta et par pauser undervegs, og dersom været tillater det, blir hovedpausen på toppen. Derfra er det en fantastisk utsikt mot Lyngsalpan og resten av verden. Etterpå venter en flott nedkjøring, ofte med gode snøforhold.

Det er en fordel med toppturski, men det går helt fint å bruke fjellski, dersom du føler deg konfortabel med det. Hvis du har skredsikkerhetsutstyr (spade, søkestang og sender/mottaker), bør du ta det med.

Topptur til Storhaugen

5. april arrangerer Nord-Troms Turlag sin første vintertopptur, som går til Storhaugen i Djupvik. Oppmøte ved Bios klokka 9.15 for samkjøring eller ved kirkegården i Djupvik klokka 10. Derfra går ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Knut Skomedal
  • Sunniva Kråbøl
  • Bodil Bråstad