Årsmøte og medlemsmøte i Nord-Troms Turlag

Lin Einarsdotter Olsen og Pål Tengelsdal fra Troms Turlag åpner møtet med å fortelle om aktiviteter, tilbud og medlemsfordeler i TT og DNT.

Deretter følger selve årsmøtet med vanlige årsmøtesaker.

I den siste delen av møtet er temaet Reisa nasjonalpark.  Vi får informasjon om hva det jobbes med og hva som blir prioritert av tiltak og aktiviteter i 2020.  Ideutveksling om «Grønt vertskap i Reisa np» - et mulig samarbeidstiltak? Temaet avsluttes med en oppdatering på arbeidet med villakssenter i Reisa.

Årsmøte og medlemsmøte i Nord-Troms Turlag

Velkommen til årsmøte med påfølgende medlemsmøte i Nord-Troms Turlag tirsdag 21.januar klokka 18 på Halti (møterom Kaisa i 1. etasje). Lin Einarsdotter Olsen og Pål Tengelsdal fra Troms Turlag åpner møtet ...